Prodej bytu 3+1 68 m², Česká Ves

2 300 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

REALmix s.r.o.

Brno, Bayerova 792/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej pěkné bytové jednotky 3+1 po úpravách ve 3. nadzemním podlaží, CP 68m2, s možností koupě garáže 14m2 přímo v domě, obec Česká Ves, ul. Tichá 43, okres Jeseník. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s krásnou okolní přírodou a dobrým vybavením obce (školka, škola, sportovní vybavení atp.), zahrada za domem v pronájmu od obce za 60,-Kč/rok:)!

Jedná se o RD okálového typu o dvou bytových jednotkách - předmětem prodeje je prohlášením vlastníka vymezená samostaná bytová jednotka 3+1 o CP 62m2 ve 3.NP + sklep předělaný na prádelnu 6m2 v přízemí. Dále je zde možnost koupit k bytu garáž o CP 14m2 v přízemí příslušného domu s el. otvíráním stropních vrat zn. Kružík a novou dlažbou na vjezdu, a to za cenu 400.000,-Kč.

Dispozice - zádveří/chodba (samostatné vstupy do všech místností), obývací pokoj s možností umístění mobilní klimatizace (mobilní klima. v ceně), kuchyň, 2x pokoj/ložnice, koupelna s vanou, samostané WC. V přízemí je vlastní sklep předělaný na prádelnu (vč. pračky). V domě je k dispozici prostorná společná kolárna.

Nízké náklady na bydlení (aktuálně pro 2 osoby cca 3.000,-Kč/měsíc - el, plyn, topení, voda, společné prostory atd.) - byty jsou v domě pouze 2 a vytápěny jsou centrálně společným plnynovým kotlem, ohřev vody je řešen el. boilerem (vše umístěno v přízemí domu ve společných prostorech). V domě je zatím ještě i nevyužitá půda, která je v id. spoluvlastnctví s vlastníkem druhého bytu (aktuálně se využívá jako úložný prostor), možnost tedy dalšího využtí těchto úprostor.

Byt je po pěkné rekonstrukci, plastová okna, dům je zateplený, střecha sedlová (pálené tašky), za domem je k dispozici zahrádka, která je v nájmu od obce.

Krásná okolní příroda a spousta vyžití v blízkém okolí - cyklistika, tenisové kurty, fotbalové hřiště, krytý bazén, v zimě běžky, sjezdovky atp.. Obec Česká Ves získala v roce 2023 zasloužené druhé místo v soutěži Vesnice roku Olomouckého kraje, dále je v obci škola s velmi dobrou pověstí.

Doporučujeme i jako horský byt s možností využití lázeňských procedur v nedalekých lázní v Jeseníku atp.!

Více informací v RK (finální cena, termíny prohlídek atp.).

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 382
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 68 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

REALmix s.r.o.

Brno, Bayerova 792/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

REALmix s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist